Julefrokost_Seaside_selskaber_2023

hold årets julefrokost 2023 på Seaside

Oplev en aften ud over det sædvanlige med årets fest for kollegaer og venner i hjertet af København - kun 10 minutter fra offentlig transport.

Fredage og lørdage i november og december giver vi mulighed for, at du kan holde årets brag af en julefrokost med kollegaer, familie og venner. Er du interesseret i at holde din julefrokost 2023? Så kontakt vores bookingafdeling allerede nu, og få booket jeres selskab ind.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

(+45) 33 93 07 60
reservations@seasidecph.dk

FRA MIDDAG TIL FEST

Vores julefrokost tilbydes både til frokost og aften med alt fra klassiske juleretter til retter, der er inspireret af hele verdens køkkener - altsammen lavet af Seasides selvstændige kokke, der alle bringer deres helt personlige touch på menuen.

Middagen kan sættes sammen med en af vores spændende vinmenuer, og vores bartendere står klar til at lave smagfulde cocktails. DJ’en spiller op til gode vibes på dansegulvet og til en aften, der fortsætter til ud på natten.

Ved gruppereservationer pålægges der et bookingfee fra 5-10% af den samlede kuvertpris afhængig af selskabets størrelse, der dækker over udgifter forbundet med større reservationer. 

Seaside-Julefrokost-05
Seaside Christmas Dinner_21_DS-64-2

Datoer 2023

Årets julefrokost er et højdepunkt uden lige i julemånederne. Lad os stå for julebordet, så du og dit selskab kan nyde juletiden. Vores julefrokoster er populære, så du kan derfor allerede sikre din plads til 2023 lige her. Se datoerne herunder og kontakt os for mere information.

Fredag 17. november
Lørdag 18. november
Fredag 24. november
Lørdag 25. november
Fredag 1. december
Lørdag 2. december
Fredag 8. december
Lørdag 9. december
Fredag 15. december
Lørdag 16. december

Ønsker du at holde din julefrokost på andre datoer? Det kan sagtens lade sig gøre - giv os et kald, så finder vi en løsning.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

(+45) 33 93 07 60
reservations@seasidecph.dk

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.

seaside-bord