hold årets julefrokost 2024 på Seaside

I hjertet af København fejrer vi julen efter alle kunstens regler. Vi dækker op til jul med spiselige traditioner, og tager hul på julens glæder allerede i november. Og hvad kan du så glæde dig til? Læs med her, og se hvordan du kan fejre årets julefrokost på Seaside.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

(+45) 33 93 07 60
reservations@seasidecph.dk

Julefrokost

med middag & fest

Når du booker din julefrokost på Seaside Toldboden kan du være sikker på, at vi står klar med en spændende menuen spændende og ikke mindst lækker menu, der består af både danske juleklassikere og retter fra varmere himmelstrøg. Dj’s spiller forrygende musik, der får dansetøjet til at galoppere til de sene timer, og selvfølgelig vil Seaside være pyntet helt op med julepomp- og pragt. Vi garanterer et brag af en julefest, der vil få alle i deres bedste julehumør. 

Seaside-Julefrokost-05
Seaside11.30.22_5_2022_KH_

Smørrebrød til julefrokost

både til frokost og aften

Hvis julefrokosten skal stå på smørrebrød, kan vi også stå for denne med en menu, der smager af julens mange forventninger og traditioner. Der tilberedes velkendte juleklassikere med karrysild, æg & rejer, flæskesteg og frikadeller med rødkål er bare nogle af de herligheder, som kan være heldig at finde på det store julebord. Julefrokosten med smørrebrød serveres selvfølgelig med kolde juleøl, vin & snaps til kanten

Vil du vide mere?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Julefrokost Seaside 2023