Vores 7 køkkener

I vores syv selvstændige køkkener kan du opleve autentiske retter fra forskellige verdenshjørner krydret med køkkenchefens personlige præg. Fælles for alle køkkener er deres passion for god gastronomi, kvalitet og gode råvarer.

Lasse Nordow

Lasse Nordow er en erfaren kok. Hans menu på Seaside Toldboden afspejler hans store passion for tatar og kolde forretter. Han siger …

Ivan del Sordo & Ricardo Lara

Hos Al Dente fremtryller Ivan del Sordo og Ricardo Lara udsøgte pastaretter, hvor fremragende råvarer og godt håndværk går op i en …

Daniel Matthies

Juan Alvarez har mange års erfaring, når det kommer til at servere simple, klassiske, argentinske kødretter. Han åbnede nemlig allerede sin første …

Zhaoye Li

Zhaoye Li kender allerede Seaside Toldboden utrolig godt, da han har været med fra start. Han har sit eget køkken under navnet …

Lasse Nordow

Lasse driver køkkenet Ocean Bar, hvor det er tydeligt at mærke hans store kærlighed til havet, både som sejler, lystfisker og kok. …

Zhaoye Li

Med erfaring fra Rungsted havn tilberedes der højtbelagt smørrebrød. Havnen og den skønne udsigt er deres primære inspiration, og giver dem appetit på de …

Juan Alvarez

Bag Sonora står Juan Alvarez og Daniel Matthies. Sammen med deres hold af passionerede, latinamerikanske kokke, fremtryller de simple og klassiske mexicanske …