Hold dit selskab
på seaside

Leder du efter et sted at holde din fødselsdag? Din reception? Eller noget helt tredje? Uanset anledningen, så står vi klar til at hjælpe med unikke rammer, en uformel stemning og en madoplevelse i særklasse. Vi har flere områder at vælge mellem - både indendørs og udendørs - og tilbyder forskellige løsninger, der er med til at gøre din fejring uforglemmelig.

Seaside-selskaber-2023-udenfor
Seaside selskaber 2023 fiskeanretning
Seaside selskaber 2023 tjener

SEASIDE EXPERIENCE

Vores Seaside Experience menu er den store tur rundt i alt det, vi er gode til. 3 serveringer, der tager jer på en gastronomisk jordomrejse med retter fra vores køkkener.

Maden serveres ‘family-style’ på fade til deling ved bordet. Menuen skifter jævnligt, så vores køkkenchefer får lov til at lege mest muligt med retterne og altid give dig det allerbedste fra sæsonen.

Seaside selskaber 2023 selskabslokale

SELSKABSLOKALER
I HJERTET AF KØBENHAVN

Vores beliggenhed midt i København gør det nemt at samles om et dejligt måltid. Vi har alt til både den lille og store sult, som kan nydes i afslappede rammer på første parket til havnen. Vi sidder klar til at sammensætte jeres næste arrangement i historiske og unikke rammer på Nordre Toldbod.

VIL DU VIDE MERE?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

SEASIDE TIL JERES NÆSTE FIRMAARRANGEMENT

Står I og skal samle kollegaer eller samarbejdspartnere til et større arrangement? Så er dette er en perfekt løsning til større selskaber på over 150 personer, som ønsker en privat oplevelse i vores maritime omgivelser. På Seaside kan vi sammensætte en pakke lige efter jeres ønsker, og vores professionelle team er med fra start til slut, så vi kan sørge for at jeres arrangement spiller. Lokalerne lejes inklusiv forplejning, mad og drikke søndag - tirsdag.

Seaside selskaber 2023 julefrokost
Seaside selskaber 2023 julemenu
Seaside selskaber 2023 dansegulv

JULEFROKOST 2023

Vi fejrer julen i november og december med festlige julefrokoster. Læn jer tilbage og nyd maden, selskabet og den fantastiske atmosfære i gastrohuset. Vi fejrer julen med en velsmagende menu og dertilhørende vine, og vores DJ’s disker op med hits, som sørger for at holde dansegulvet i gang.

KONTAKT OS FOR BOOKING

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked