Hold dit selskab
på seaside

Leder du efter det perfekte sted at holde din fødselsdag? Reception? Firmaets sommerfest? Eller noget helt fjerde? Uanset anledningen, så står Seaside klar med en madoplevelse i særklasse i flotte, uformelle omgivelser midt i København.

På Seaside står vi vært for alt fra små til store selskaber på over 150 personer. Vi har flere områder at vælge mellem - både indendørs og udendørs - og tilbyder forskellige løsninger, der vil gøre jeres fejring uforglemmelig.

Seaside Selskabsmenu

Vores selskabsmenu er den store tur rundt i alt det, vi er gode til. Menuen er skabt til større grupper på otte personer og derover og består af tre serveringer med flere forskellige retter til deling ved bordet. Menuen skifter jævnligt, så vores køkkenchefer får lov til at lege mest muligt med retterne og altid give dig det allerbedste fra sæsonen.

Denne menu er oplagt til fødselsdagsfejringen, jubilæumsfejring, middagen med kollegaer eller en aften ude med venner og familie.

Ved gruppereservationer pålægges der et bookingfee på 5% af den samlede kuvertpris afhængig af selskabets størrelse, der dækker over udgifter forbundet med større reservationer. 

Selskabsmenu til store arrangementer 2024
Z62_9559
Selskabsmenu til store arrangementer 2024

Brunch for selskaber

Vores brunch tilbydes også til selskaber til alle anledninger lige fra fødselsdagen til barnedåben. Du kan booke dit selskab ind til brunch hver weekend. Her har vi sammensat en særlig brunchmenu til større grupper med noget for enhver smag.

240405_Seaside_Brunch-11
240122_Seaside_Brunch_TG-79
Seaside selskaber brunch vaffel
Seaside selskaber 2023 selskabslokale

Selskabslokaler i hjertet af København

Vi sidder klar til at sammensætte jeres næste arrangement i historiske og unikke rammer på Nordre Toldbod.

VIL DU VIDE MERE?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.