bookings-seaside-6-crop

Hold dit
selskab på seaside

Leder du efter et sted at holde din fødselsdag?
Din reception? Eller noget helt tredje? Uanset anledningen, så står vi klar til at hjælpe med unikke rammer, en uformel stemning og en madoplevelse i særklasse.

Vi har flere områder at vælge mellem - både indendørs og udendørs - og tilbyder forskellige løsninger, der er med til at gøre din fejring uforglemmelig.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

(+45) 33 93 07 60
reservations@seasidecph.dk

 

Seaside Experience

Vores Seaside Experience menu er den store tur rundt i alt det, vi er gode til. 4 serveringer, der tager jer på en gastronomisk jordomrejse med retter fra vores 7 køkkener.

Maden serveres ‘family-style’ på fade til deling ved bordet. Menuen skifter jævnligt, så vores køkkenchefer får lov til at lege mest muligt med retterne og altid give dig det allerbedste fra sæsonen.

Seaside wedding_21_DS-52
seaside-bord

Vil du vide mere?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Hold årets julefrokost på seaside

Oplev en aften ud over det sædvanlige med årets fest for kollegaer og venner i hjertet af København - kun 10 minutter fra offentlig transport.

Seaside-Julefrokost-03
Seaside Christmas Dinner_21_DS-64-2

Fra middag til fest

Vores julefrokost tilbydes både til frokost og aften med alt fra klassiske juleretter til retter, der er inspireret af hele verdens køkkener - alt sammen lavet af Seasides syv kokke, der alle har erfaring fra anerkendte restauranter over hele verden.

Middagen sættes sammen med en af vores spændende vinmenuer, og vores bartendere står klar til at lave smagfulde cocktails. DJ’en spiller op til gode vibes på dansegulvet og til en aften, der fortsætter til ud på natten.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

(+45) 33 93 07 60
reservations@seasidecph.dk

Fredage og lørdage i november og december giver vi mulighed for, at du kan holde årets brag af en julefrokost med kollegaer, familie og venner.

Er du interesseret i at holde din julefrokost 2022? Så kontakt vores bookingafdeling allerede nu, og få booket jeres selskab ind.