bookings-seaside-6-crop

Hold dit
selskab på seaside

Leder du efter et sted at holde din fødselsdag?
Din reception? Eller noget helt tredje? Uanset anledningen, så står vi klar til at hjælpe med unikke rammer, en uformel stemning og en madoplevelse i særklasse.

Vi har flere områder at vælge mellem - både indendørs og udendørs - og tilbyder forskellige løsninger, der er med til at gøre din fejring uforglemmelig.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

(+45) 33 93 07 60
reservations@seasidecph.dk

 

Nytårsaften på seaside

Vil du også hellere bruge din tid på at komme i festkjolen og smokingen i stedet for at stå i køkkenet til årets sidste og allerstørste fest? Vi tilbyder en aften med glimmer, glam, masser af gode vibes, 6 serveringer, vin, bobler, cocktails og afterparty.

JulDinner_Seaside_2021_LB-14
ProjectRAW_OctoberMenu_Seaside_2022_LB-5

Private Dining

Vi tilbyder private dining i København, hvor du får et skræddersyet og intimt arrangement på Seaside Toldboden. Det er en perfekt løsning til større selskaber, som ønsker en privat oplevelse i vores maritime omgivelser. Vores beliggenhed midt i København gør det nemt at samles om et dejligt måltid, hvor I får Seaside Toldboden helt for jer selv.

På Seaside kan vi sammensætte en pakke lige efter jeres ønsker, og vores professionelle team er med fra start til slut, så vi kan sørge for at jeres arrangement spiller. Denne type event kan bookes søndag – onsdag aften for grupper mellem 8-400 personer.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

(+45) 33 93 07 60
reservations@seasidecph.dk

 

Seaside Experience

Vores Seaside Experience menu er den store tur rundt i alt det, vi er gode til. 3 serveringer, der tager jer på en gastronomisk jordomrejse med retter fra vores køkkener.

Maden serveres ‘family-style’ på fade til deling ved bordet. Menuen skifter jævnligt, så vores køkkenchefer får lov til at lege mest muligt med retterne og altid give dig det allerbedste fra sæsonen.

Seaside wedding_21_DS-52
seaside-bord

Vil du vide mere?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Hold årets julefrokost på seaside

Oplev en aften ud over det sædvanlige med årets fest for kollegaer og venner i hjertet af København - kun 10 minutter fra offentlig transport.

Seaside-Julefrokost-03