oceanbar

Ocean Bar

Lasse Nordow

Seaside ligger i første parket til havnen og emmer af maritim historie, så selvfølgelig har vi et køkken, der hylder havet. Ocean Bar hedder det, og her tryller Lasse Nordow.  

Lasse er uddannet kok med mange fine restaurantkøkkener på CV’et og en stærk tilknytning til rent havvand og bølgeskvulp. Udover at han elsker at tilberede og spise alt godt fra havet, er han nemlig lystfisker, sejler og dedikeret helårsbader. Endvidere er Lasse ofte at finde ved de danske kyster på jagt efter de vilde krydderurter, som han bruger i sit køkken.   

Hver dag får Ocean Bar leveret frisk og bæredygtigt fanget fisk, som bliver nænsomt behandlet og tryllet om til delikate retter, der smager og dufter af hav.  

Ocean Bars menu følger sæsonen, så forvent at Dagens fisk med stor sandsynlighed er en fladfisk i de varme måneder og en fisk i torskefamilien i de kolde. En ting er dog (næsten) sikkert, og det er, at i sommerhalvåret serverer Ocean Bar pighvar – fladfiskenes ukronede konge og Lasses yndlingsfisk, i hvert fald på tallerkenen.

Bagning gør Lasse sig også i, og hans hjemmebagte maltbrød dyppet i saften og kraften fra Ocean Bars retter er noget nær en himmelsk mundfuld. Brødet laver han på en hæderkronet surdejsbase med en fin stamtavle, der går 83 år tilbage i tiden og bare bliver bedre og bedre – hvis den altså behandles rigtigt, og det gør Lasse selvfølgelig.

Ocean Bar Seside
Ocean Bar Seaside Moules frites

Nyheder