marina

Marina

Zhaoye Li

Hos Marina serverer de sushi, en højt besunget kreation, som skal laves helt rigtigt og udelukkende bestå af gode råvarer, hvis det skal være sjovt at sætte tænderne i. Og en sand mester inden for dette er Zhaoye Li.

Han stammer oprindeligt fra Kina, men har de sidste to årtier kokkereret i danske og internationale restauranter i København. Han har blandt andet finpudset sine færdigheder som sushikok gennem fem år hos Sticks’n’Sushi.

Nu tryller Zhaoye Li med råvarerne i sit eget køkken på Seaside, hvor han frembringer pragteksemplarer af både nigiri og kaburimaki. Ved at kombinere japanske teknikker med nordiske ingredienser skabes der innovative variationer, der forbinder begge kulturer. 

De små, raffinerede bidder er nemme at dele. Derfor tilbyder Marina også en Deluxe Combo, der er oplagt til at dele og nyde sammen. 

Menuen byder desuden på andre lækre retter inspireret af Østen. Vi anbefaler en frisk poke bowl med laks, tun og hvidfisk, eller en vietnamesisk seafood salad med masser af aromatisk thai basilikum og koriander.

Hos Marina er smagene og råvarerne altid friske og indbydende, og retterne afspejler tydeligt Zhaoye Lis store kreativitet. 

Zhaoye Li står også bag køkkenet Dang Dang, der serverer varme lækkerier som korean fried chicken og sprøde gyozas.

sushi-marina
Dang Dang Seaside

Nyheder