Menu

mad på Seaside

Mad

I vores syv selvstændige køkkener kan du opleve autentiske retter fra forskellige verdenshjørner. Menuen spænder over flere kontinenter og hylder nogle af de mest smagfulde køkkener på kloden. Gå ombord i klassisk dansk smørrebrød, kinesiske dumplings, argentinske ribeyes og italiensk tiramisu. Retterne er altid med et opfindsomt og personligt præg fra hvert køkken og hver køkkenchef. Mulighederne er mange, og menuen skifter i takt med sæsonerne.

Vin

Gå på opdagelse i vores vinkort med flasker fra hele verden. Vores team står klar til at finde det rigtige glas, så der skabes en perfekt balance mellem mad og vin. Skal du fejre noget særligt? Så finder vi sammen den perfekte flaske at skænke.

Vin_5_2022_KH_
cocktails på Seaside

I cocktailbaren trylles der med hjemmelavede sirupper og puréer, og vores bartendere mixer alt fra friske cucumber ginger collins til forførende espresso martinis. Nyd en aperitif eller afslut middagen med en elegant cocktail. 

Hold dit selskab på seaside

Leder du efter et sted at holde din fødselsdag, reception eller noget helt tredje? Så står vi klar til at hjælpe med unikke rammer, en uformel stemning og en madoplevelse i særklasse. Vi tilbyder forskellige løsninger, der er med til at gøre din fejring uforglemmelig. Det er lige i hjertet af København – kun få mintters gang fra offentlig transport.

bookings-seaside-6

BOOK ÅRETS JULEFROKOST

Vi har en forkærlighed for julen og ser frem til at skabe de mest festlige omgivelser til årets julefrokost. I skal bare læne jer tilbage og selskabet, maden, atomosfæren og udsigten over Københavns havn.

Julefrokost Seaside 2023

Det store julebord

Hvis julefrokosten skal stå på smørrebrød, kan vi også stå for denne med en menu, der smager af julens mange forventninger og traditioner. Vores danske køkken Marina tilbereder velkendte juleklassikere.

middag og fest

Vi fejrer julen med god mad, og når sidste bid er spist, skruer vi op for musikken og sætter gang i dansegulvet.  Det er den oplagte mulighed for en festlig aften med venner eller kollegaer.