Smørrebrød til julefrokost

både til frokost og aften

Glæd dig til en klassisk julefrokost på Seaside, der der smager af julens mange forventninger og traditioner. Hvis julefrokosten skal stå på traditionel smørrebrød, så kan I booke bord på Seaside. Denne pakke er tiltænkt grupper fra 2 personer og op.

Vi serverer vores kolde bord til en julefrokost, som kan afholdes både til frokost og aften i hjertet af København - kun 10 minutter fra offentlig transport. Er du interesseret i at holde din julefrokost på Seaside? Så kontakt vores bookingafdeling

Seaside11.30.22_16_2022_KH_
05-05_Seaside_2023_EB-19
Seaside11.30.22_5_2022_KH_

Højtbelagt smørrebrød til jul

Det traditionelle smørrebrød er altid en sikker vinder til frokost. Vores danske køkken Marina tilbereder velkendte juleklassikere, hvor karrysild, æg & rejer, flæskesteg og frikadeller med rødkål er bare nogle af de herligheder, som du finder på det store kolde bord. Vores menu med det store julebord består af 3 serveringer med 8 forskellige klassiske juleretter til deling på bordet. Hertil serverer vi godt rugbrød, lyst brød og smør.

Dansk julebord med snaps & juleøl

Julefrokosten med smørrebrød serveres selvfølgelig også med kolde juleøl & vin. Når der er smørrebrød, skal der selvfølgelig også være snaps, og her byder vi på 3 forskellige slags. Vi har sammensat en drikkepakke, som kan nydes under jeres frokost eller middag. Her får du tre forskellige slags øl, hvidvin, rødvin, vand og sodavand. Pakken er ad libitum og gælder i 2,5 time.

DRIKKEPAKKE AD LIBITUM 325 DKK

Seaside Christmas Dinner_21_DS-39
Seaside selskaber 2023 julefrokost
Seaside_experience3_2023

Kontakt os for at høre mere