project-raw-tatar-logo

Project Raw

Lasse Nordow

Project Raw lever i den grad op til sit navn. Her er tartar nemlig juvelen på menuen, og der bliver kælet om den kødfulde herlighed, før den havner på serveringstallerkenen. Manden bag tartaren og Project Raws andre lækkerier er kok Lasse Nordow, der tidligere har slået sine folder i nogle af Københavns ypperste restaurantkøkkener … og været indehaver af et firma der fremstillede gourmetmayonnaiser. Lasse er med andre ord svært glad for alt som rimer på gastronomi og smager af mere, og han har det allerbedst, når han står i sit køkken og kokkererer. 

At Lasse er en stor tatar aficionado er næppe en stor overraskelse. Han har lagt tid og kræfter i at frembringe den – efter hans smag – perfekte tartar, som selvfølgelig er at finde på Project Raws menu. 

Kødet (okseinderlår) bliver først let saltet, inden det hænges til tørring i 2-3 dage. Der er altså tale om en lyn dry-aging, der får smagen frem i kødet. Når det er hakket til den rette konsistens bliver det rørt op med en crème lavet på æggeblommer, cognac, cornichoner, kapers og alverdens urter, der giver tataren det perfekte syrlige kick, inden den bliver toppet med sprød salat og jordskokkechips.

Alt handler dog ikke om tartar hos Project Raw. På menuen er også lykkefremkaldende, mundgodter som svampetoast “a la crême”, hamachi rösti, caesar salat, lobster roll, trøffelfritter “Pommes Anna”, østers og … nå ja, tuntarter.



Project-Raw-seaside2
project-raw-seaside-02

Nyheder