nonna_regina

Nonna Regina

Valentin Gorbalan

Hos Nonna Regina fremtryller Valentin Gorbalan himmelske pastaretter, hvor fremragende råvarer og godt håndværk går op i en højere enhed. Missionen er ikke at forny det italienske køkken, men at tilberede dets klassikere til absolut perfektion.  

Valentin er uddannet kok fra Argentina med en stærk tilknytning til sin italienske bedstemors  kogekunst – så meget at Nonna Regina er opkaldt efter hende. 

Før han begyndte at trylle med pastamaskinen på Seaside, arbejdede han på en perlerække af restauranter i Sydamerika, Europa og Dubai – heriblandt en der er at finde i Michelinguiden. 

Alt handler dog ikke om hjemmelavet pasta hos Nonna Regina, hvor Valentin også tilbereder cremede risottoer, bager luftige og dejligt olierede foccaciabrød og udskærer nøje udvalgte formaggi og salumi. 

Kun de bedste råvarer og de største delikatesser fra Støvlelandet finder vej til Valentins køkken, hvor menuen tilpasses sæsonen. 

240321_NonnaRegina_TG-13
240321_NonnaRegina_TG

Nyheder