Mortensaften
søndag 10. november
Mortensaften
søndag 10. november
Nyd en hyggelig mortensaften på Seaside Toldboden. Vores køkkenchef Daniel fra Patagonia har lavet et argentinsk inspireret svar på en menu til den særlige aften.
I Argentina er der tradition for at mødes om søndagen til hygge med familien og spise en masse god mad – vi har ekstraordinært åbent denne søndag aften og indbyder til familie-style, sænkede skuldre, god mad og hyggelig atmosfære.
Menu
• Kroket m/ saftigt strimlet kød & syltet peberfrugt
• Bruschetta m/ gravad laks “argentinian style”
• Andebryst & confiteret and m/ glaserede æbler, hjemmelavet rødkål, ovnbagte kartofler & jus m/ ribs
• Tarte Tatin m/ fior di latte is
Pris: 475,- inkl vand m/u brus ad libitum
Tilkøb vores vineksperts bud på en perfekt parring bestående af 3 glas til 245,-
• Bobler: Spumante, Bosco NV´
• Hvid: Riesling Alsace, Bott Geyle 22´
• Rød: Côtes du Rhône, Château Mont Redon 22´