Julefrokost

med middag & fest

Oplev en aften ud over det sædvanlige med årets fest for kollegaer og venner i hjertet af København - kun 10 minutter fra offentlig transport. I november og december giver vi mulighed for, at du kan holde årets brag af en julefrokost på Seaside. Er du interesseret i at holde din julefrokost 2024? Så kontakt vores bookingafdeling allerede nu, og få booket jeres selskab ind.

Seaside-Julefrokost-11
Seaside-nytaar-05
Julefrokost paa seaside

Julemenu til aften

Vores julefrokost tilbydes til aften og byder på alt fra danske juleklassikere til retter inspireret af verdens køkkener. Alt er lavet fra bunden af Seasides syv selvstændige køkkener.

Julefrokosten kan toppes yderligere op med en af vores spændende vinmenuer, og Seasides bartendere står selvfølgelig klar til at mixe dejlige, lykkeskabende cocktails, der står perfekt til musik og stemning

Kontakt os for at høre mere

Ved gruppereservationer pålægges der et bookingfee fra 5-10% af den samlede kuvertpris afhængig af selskabets størrelse, der dækker over udgifter forbundet med større reservationer.

Julefrokost med drinks og dans

Når det sidste glas vin er drukket og den sidste bid mad er spist, så spiller DJ’en op til gode vibes på dansegulvet og til en aften, der fortsætter til ud på natten. Efter middagen tilbyder vi forskellige drikkepakker, så I kan slå jer løs i baren og på dansegulvet.

På vores fredage i november og december er der rift om bordene og garanti for et brag af en julefest. På vores lørdage afhænger det af antallet af bookinger. Hvis stemningen er til det skruer vi meget gerne op for blusset under festen og ligger i kakkelovnen til en svingom og gode vibes på dansegulvet.

Julefrokost_25Nov_Seaside_2022_LB-95-3
Seaside selskaber 2023 julefrokost
Julefrokost_25Nov_Seaside_2022_LB-57
Seaside selskaber 2023 selskabslokale

Datoer 2024

Årets julefrokost er julens højdepunkt – i hvert fald hvis den finder sted på Seaside. Lad os stå for det hele, så I bare skal nyde aftenen og hinandens selskab. Seasides julefrokoster er populære, så skynd jer at sikre jeres plads ved det opdækkede julebord. Se datoerne herunder og kontakt os for mere information.

Fredag 15. november
Lørdag 16. november
Fredag 22. november
Lørdag 23. november
Fredag 29. november
Lørdag 30. november
Fredag 06. december
Lørdag 07. december
Fredag 13. december
Lørdag 14. december

Ønsker du at holde din julefrokost på en anden dato? Det kan sagtens lade sig gøre. Giv os et kald, og vi finder vi en løsning.

Kontakt os for at høre mere