Selskaber på
+8 personer

Vores Seaside Experience menu er den store tur rundt i alt det, vi er gode til. Menuen er skabt til større grupper på 8 personer og derover, og den består af 3 serveringer, der tager jer på en gastronomisk jordomrejse med retter fra vores køkkener.

Vores Seaside Experience er oplagt til fødselsdagsfejringen, jubilæumsfejring, sommerfesten eller en aften ude med venner og familie. Kontakt vores bookingafdeling og få jeres reservation på plads.

seaside-selskaber-salmon-2023
Vibes-weekend
Seaside udenfor på teressen

SEASIDE EXPERIENCE

Maden serveres ‘family-style’ på fade til deling ved bordet. Menuen skifter jævnligt, så vores køkkenchefer får lov til at lege mest muligt med retterne og altid give dig det allerbedste fra sæsonen.

Start med en snack og smag på sæsonens friske færøske laks m. kinaradise, kizami wasabi og ponzu fra Dang Dang. Project Raw indleder den første servering med en klassisk frisk-skrabet oksetatar m. peberrod, sesam, efterårsløg og merian, efterfulgt af Ocean Bar’s frisk-høstede blåmuslinger m. urtecreme og vilde danske urter og en symfoni af årstidens danske blomkål. Al Dente runder den først servering af med en lækker fyldig lasagne på farverige hjemmelavede pastaplader med sensommer-svampe fra Italien. Patagonia Grill sætter ild i anden servering med deres nye møre og røgede braiserede, langtidsstegte short ribs m. puré af hvide majs, vanilje & jus. Sonora byder jer på deres quesadilla m. kylling ‘Al Pastor’ m. løg, rød peberfrugt og mozzarella, og Marina runder menuen af med broccolini m. hvidløg og soya.

Menuen tilbydes naturligvis også i en vegetarisk udgave.

Seaside-selskaber-2023
FullMenu_Seaside_July_2023
Lasagne seaside menu 2023
Seaside selskaber 2023 selskabslokale

SELSKABSLOKALER
I HJERTET AF KØBENHAVN

Vores beliggenhed midt i København gør det nemt at samles om et dejligt måltid. Vi har alt til både den lille og store sult, som kan nydes i afslappede rammer på første parket til havnen. Vi sidder klar til at sammensætte jeres næste arrangement i historiske og unikke rammer på Nordre Toldbod.

VIL DU VIDE MERE?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.