Selskabsmenu

Vores selskabsmenu er den store tur rundt i alt det, vi er gode til. Menuen er skabt til større grupper på otte personer og består af tre serveringer, der hver har flere retter og tager jer på en gastronomisk jordomrejse.

Denne menu er oplagt til fejringer af fødselsdage, jubilæer, sommerfester, middag med kollegaer eller en aften ude med venner og familie. Kontakt vores bookingafdeling og få jeres reservation på plads.

Seaside_Vibes_2023_TG-6
240506_Seaside_web_Sommermenu_TG
Z62_9559

Seaside selskabsmenu

Vores selskabsmenu består af retter fra vores syv forskellige køkkener som serveres ‘family-style’ på fade til deling ved bordet. Menuen skifter jævnligt, så vores køkkenchefer får lov til at lege mest muligt med retterne og altid give dig det allerbedste fra sæsonen. Menuen tilbydes naturligvis også i en vegetarisk udgave.

25. APR - 31. JULI

1. AUG - 10. OKT

10. OKT - 13. NOV

25. APR - 31. JULI

1. AUG - 10. OKT

10. OKT - 13. NOV

Seaside selskaber menu forår 2024
NegroniFriday_Seaside_2022_LB-14
Seaside selskaber menu forår 2024
Seaside selskaber 2023 selskabslokale

Selskabslokaler i centrum af København

Vores beliggenhed i hjertet af København, få minutters gang fra offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder gør det nemt at samles til et større selskab. Vi sidder klar til at sammensætte jeres næste arrangement i flotte, maritime rammer på Nordre Toldbod.

VIL DU VIDE MERE?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.