Firmaarrangement på seaside

På Seaside skaber vi de perfekte rammer for en dejlig fest for jeres virksomhed med udsigt over Københavns Havn. Vi glæder os til at være vært for jeres firmasommerfest i hjertet af København og kun 10 minutter fra offentlig transport.

Er du interesseret i at holde dit firmaarrangement på Seaside? Så kontakt vores bookingafdeling allerede nu, og få booket jeres selskab ind.

Sommerfest-for-firmaer-seaside-2023
Vibes-weekend
Sankt-Hans-Seaside-43

SEASIDE EXPERIENCE

I kan vælge vores Seaside Experience menu, som er den store tur rundt i alt det, vi er gode til. Menuen er skabt til større grupper og består af 3 serveringer, der tager jer på en gastronomisk jordomrejse med retter fra vores køkkener.

Vores Seaside Experience er oplagt til den store firmafest, sommerfesten, eller en aften ude med kollegaer for at anerkende hinandens indsats.

Ved gruppereservationer pålægges der et bookingfee fra 5-10% af den samlede kuvertpris afhængig af selskabets størrelse, der dækker over udgifter forbundet med større reservationer. 
seaside-selskaber-salmon-2023
FullMenu_Seaside_July_2023
Lasagne seaside menu 2023

SEASIDE TIL JERES NÆSTE FIRMAARRANGEMENT

Står I og skal samle kollegaer eller samarbejdspartnere til et større arrangement? Vi tager også imod forespørgsler på selskaber på over 150 personer, som ønsker en privat oplevelse i vores maritime omgivelser.

Seaside selskaber 2023 selskabslokale

SELSKABSLOKALER
I HJERTET AF KØBENHAVN

Vores beliggenhed midt i København gør det nemt at samles om et dejligt måltid. Vi har alt til både den lille og store sult, som kan nydes i afslappede rammer på første parket til havnen. Vi sidder klar til at sammensætte jeres næste arrangement i historiske og unikke rammer på Nordre Toldbod.

VIL DU VIDE MERE?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.