Firmaarrangement på seaside

På Seaside skaber vi de perfekte rammer for et flot firmaarrangement. Vi glæder os til at byde jer velkommen i afslappede og elegante omgivelser i hjertet af København med udsigt over havnen.

Seasides centrale beliggenhed, få minutters gang fra offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder, gør det nemt at samles til et større arrangement. Er du interesseret i at holde et firmaarrangement på Seaside? Så kontakt vores bookingafdeling allerede nu og få booket jeres selskab ind.

Seaside selskabsmenu

Nyd en lækker middag med kollegaer og samarbejdspartnere. Seasides selskabsmenu byder på alt det, som vi er gode til. Menuen er skabt til større grupper og består af tre serveringer med flere forskellige retter og noget for enhver smag. Seasides selskabsmenu er oplagt til den store firmafest, sommerfesten eller en aften ude med kollegaer for at anerkende hinandens indsats.

Ved gruppereservationer pålægges der et bookingfee fra 5-10% af den samlede kuvertpris afhængig af selskabets størrelse, der dækker over udgifter forbundet med større reservationer.

Dumplings selskabsmenu til store arrangementer 2024
Selskabsmenu til store arrangementer 2024
Selskabsmenu til store arrangementer 2024

Firmaarrangementer for +150 personer

Vil I samle kollegaer og samarbejdspartnere til et større arrangement? Seaside tager imod selskaber på over 150 personer, som ønsker en privat oplevelse i elegante og maritime omgivelser. Vi har masser af forslag til, hvordan vi kan sammensætte jeres arrangement, men vi skræddersyr også jeres oplevelse, hvis I har gode idéer og ønsker. 

Seaside selskaber 2023 selskabslokale

Selskabslokaler i hjertet af københavn

Vi sidder klar til at sammensætte jeres næste arrangement i flotte rammer på Nordre Toldbod.

VIL DU VIDE MERE?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.