sakura-striber

sommerfest for
firmaer på seaside

Lange sommeraftener med kollegaerne over et dejligt måltid og en skål er den perfekte måde at ønske hinanden en god sommer på. På Seaside skaber vi de perfekte rammer for en dejlig sommerfest for jeres virksomhed med udsigt over Københavns Havn og masser af frisk havluft. Vi glæder os til at være vært for jeres firmasommerfest i hjertet af København og kun få minutter fra offentlig transport og med masser af parkeringsmuligheder.

Om I er 10 eller 100, så vil vi gøre vores bedste for at skabe den ultimative sommerfest. Er du interesseret i at holde din sommerfest på Seaside? Så kontakt vores bookingafdeling allerede nu, og få booket jeres selskab ind.

Sommerfest-for-firmaer-terassecloseup-seaside-2023
Sommerfest-for-firmaer-seaside-2023
Sommerfest-for-firmaer-terasse-seaside-2023

SELSKABSMENU TIL FIRMASOMMERFEST

Vores selskabsmenu er til årets firmasommerfest er den store tur rundt i alt det vi er gode til. Den er inspireret af hele verdens køkkener tilberedt af vores køkkenchefer. Menuen er skabt til større grupper og serveres ‘family-style’ til deling ved bordet. Retterne er altid med sæsonens bedste råvarer koblet med et opfindsomt og personligt præg fra hvert køkken og hver køkkenchef. Menuen tilbydes også i en vegetarisk udgave.

Dumplings selskabsmenu til store arrangementer 2024
Z62_9559
240506_Seaside_web_Sommermenu_TG

LEDIGE DATOER

Seaside Tolboden outside view

Vores sommerfester er et populært valg for mange virksomheder. Især fredage udgør Seaside rammen om sommerfester for flere end 5.000 gæster fra større og mindre grupper. Der er rift om bordene og garanti for et brag af en sommerfest, så skynd jer at sikre jeres plads. Se datoerne herunder og kontakt os for mere information.

07. juni (udsolgt)
14. juni (udsolgt)
21. juni
16. august
23. august
30. august (FÅ LEDIGE PLADSER)

Sommerfest-for-firmaer-terassecloseup-seaside-2023

VIL DU VIDE MERE?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked
Vibes-weekend
interior-gif
nytaar