sakura-striber

sommerfest for
firmaer på seaside

Lange sommeraftener med kollegaerne over et dejligt måltid og en skål er den perfekte måde at ønske hinanden en god sommer på. På Seaside skaber vi de perfekte rammer for en dejlig sommerfest for jeres virksomhed med udsigt over Københavns Havn. Vi glæder os til at være vært for jeres firmasommerfest i hjertet af København og kun 10 minutter fra offentlig transport.

Er du interesseret i at holde din sommerfest på Seaside? Så kontakt vores bookingafdeling allerede nu, og få booket jeres selskab ind.

Sommerfest-for-firmaer-terassecloseup-seaside-2023
Sommerfest-for-firmaer-seaside-2023
Sommerfest-for-firmaer-terasse-seaside-2023

SEASIDE SOMMERMENU

Vores sommermenu er den store tur rundt i alt det vi er gode til. Den er inspireret af hele verdens køkkener tilberedt af vores køkkenchefer. Menuen er skabt til større grupper og består af 3 serveringer. Maden serveres ‘family-style’ på fade til deling ved bordet. Retterne er altid med et opfindsomt og personligt præg fra hvert køkken og hver køkkenchef. Menuen tilbydes også i en vegetarisk udgave.

Vi tager jer gennem hele menuen, så I nærmest kan få smag for sagerne, og håber at vores beskrivelse får mundvandet til at flyde.

På menuen starter I med en snack fra Dang Dang og får sæsonens friske færøske laks med kinaradise, kizami wasabi og syrlighed fra ponzu. Første servering indledes af Project Raw med en klassisk oksetatar med en skarphed fra peberrod og dejlig balance fra sesamfrø, sommerløg og merian. Ocean Bar byder ind med blåmuslinger, vilde danske urter og en symfoni af dansk blomkål. Al Dente runder den først servering af med en lækker fyldig lasagne med dejlig smag fra de lækre italienske sensommer-svampe. Patagonia Grill sætter ild i anden servering med deres møre og røgede braiserede og langtidsstegte short ribs, der serveres med en sødlig puré af hvide majs, vanilje & jus. Sonora står får en quesadilla med kylling ‘Al Pastor’, og Marina runder menuen af med broccolini, der serveres med hvidløg og soya.

Det var hele turen rundt i alle køkkener, og vi garanterer, at der i denne menu er noget for enhver smag, så alle går hjem med glade mætte maver.

Ved gruppereservationer pålægges der et bookingfee fra 5-10% af den samlede kuvertpris afhængig af selskabets størrelse, der dækker over udgifter forbundet med større reservationer. 

seaside-selskaber-salmon-2023
FullMenu_Seaside_July_2023
Lasagne seaside menu 2023
Sommerfest-for-firmaer-terassecloseup-seaside-2023

VIL DU VIDE MERE?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked
Seaside selskaber 2023 bookingomraade
Fruto De Mar-16
Seaside_experience3_2023