sakura-striber

sommerfest for
firmaer på seaside

Lange sommeraftener med kollegaerne over et dejligt måltid og en skål er den perfekte måde at ønske hinanden en god sommer på. På Seaside skaber vi de perfekte rammer for en dejlig sommerfest for jeres virksomhed med udsigt over Københavns Havn. Vi glæder os til at være vært for jeres firmasommerfest i hjertet af København og kun 10 minutter fra offentlig transport.

Er du interesseret i at holde din sommerfest på Seaside? Så kontakt vores bookingafdeling allerede nu, og få booket jeres selskab ind.

Sommerfest-for-firmaer-terasse-seaside-2023
Vibes-weekend
Sommerfest-for-firmaer-seaside-2023

ÅRETS SOMMERFEST

Vores sommermenu er den store tur rundt i alt det vi er gode til. Den er inspireret af hele verdens køkkener tilberedt af vores køkkenchefer. Menuen er skabt til større grupper og består af 3 serveringer. Maden serveres ‘family-style’ på fade til deling ved bordet. Retterne er altid med et opfindsomt og personligt præg fra hvert køkken og hver køkkenchef.

Sommerfest-for-firmaer-terassecloseup-seaside-2023

FIRMAFEST MED
MIDDAG & VIN

Middagen kan sættes sammen med en af vores spændende vinmenuer, og vores bartendere står klar til at lave cocktails med en eksplosion af smage. Vi spiller op til en festlig sommeraften, når DJ’en sørger for gode vibes på dansegulvet og gør klar til en sommerfest, der fortsætter til ud på natten.

VIL DU VIDE MERE?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked
Sommerfest for firmaer på seaside 2023
Fruto De Mar-16
Sommerfest-for-firmaer-seaside-2023