NegroniFriday_Seaside_2022_LB-14

få seaside for jer selv

+150 personer

Vi tilbyder vores lokaler i København til et skræddersyet og intimt arrangement på Seaside Toldboden. Vores beliggenhed midt i København gør det nemt at samles om et dejligt måltid, hvor I får Seaside Toldboden helt for jer selv. Vi har alt til både den lille og store sult, som kan nydes i afslappede rammer på første parket til havnen.

Vi sidder klar til at sammensætte jeres næste arrangement i historiske og unikke rammer på Nordre Toldbod.

seaside til jeres næste firmaarrangement 

Står I og skal samle kollegaer eller samarbejdspartnere til et større arrangement? Så er dette er en perfekt løsning til større selskaber på over 150 personer, som ønsker en privat oplevelse i vores maritime omgivelser.

Vi kan eksempelvis planlægge jeres dinner reception - det uformelle og stående setup med lækre hapsere, snacks og fingermad. Vi kan også sørge for den store selskabsmenu med flere serveringer, gode vine, dejlig betjening, som slutter med fest og dansegulv.

På Seaside kan vi nemlig sammensætte en pakke lige efter jeres ønsker, og vores professionelle team er med fra start til slut, så vi kan sørge for at jeres arrangement spiller. Lokalerne skal lejes inklusiv forplejning, mad og drikke.

FullMenu_Seaside_July_2023
Seaside selskaber 2023 tjener

Dinner reception

Hold en uformel dinner reception i Seasides elegante omgivelser ved vandet, hvor der er god plads til selskaber i forskellige størrelser. I bliver serveret hjemmelavet fingerfood i topklasse, der kan indtages stående, og tager toppen af sulten uden at suge energien ud af selskabet. 

Retterne tilberedes af køkkencheferne i Seasides syv køkkener og bliver parret med udvalgte vine og andre drikkevarer, som står perfekt til mad og omgivelser. 

Vi skræddersyr selvfølgelig altid din dinner reception, så den passer til jeres behov og ønsker.   

bookings-seaside-6

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os på telefon (+45) 33 93 07 60 eller via denne formular for at få mere information.