Firmaarrangement for +150 personer

Står I og skal samle kollegaer eller samarbejdspartnere til et større arrangement i elegante omgivelser med lækre serveringer? Vi tilbyder vores lokaler til selskaber på over 150 personer. 

Sammen skræddersyr vi et privat arrangement, der passer præcist til jeres ønsker og behov. Seasides beliggenhed midt i København, få minutters gang fra offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder gør det nemt at samles på Seaside til et stort og flot privatarrangement.

Vi sidder klar til at sammensætte jeres næste arrangement i maritime rammer på Nordre Toldbod.

Dinner reception

Vores dinner reception er et koncept, vi har udviklet til store grupper. Vi hjælper jer med at afholde en uformel dinner reception i Seasides elegante omgivelser ved vandet, hvor der er god plads til selskaber i forskellige størrelser. I bliver serveret fingerfood i topklasse, der kan indtages stående og tager toppen af sulten uden at suge energien ud af selskabet. 

Retterne tilberedes af vores køkkenchefer og bliver parret med udvalgte vine og andre drikkevarer, som står perfekt til mad og omgivelser.

Selskabsmenu til store arrangementer 2024
Seaside selskaber 2023 tjener

Skræddersyet firmaarrangement

På Seaside kan vi sammensætte en pakke lige efter jeres ønsker og behov. Vores professionelle team er med fra start til slut og sørger for at jeres arrangement bliver en succes. Lokalerne lejes inklusiv forplejning, mad og drikke.

bookings-seaside-6

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os på telefon (+45) 33 93 07 60 eller via denne formular for at få mere information.