Seaside-brunch-2023-plates-01

WEEKENDBRUNCH
PÅ SEASIDE

På første parket til Københavns Havn lægger vi til i maritime lokaler og med en afslappet atmosfære. Her kan du hver weekend i efteråret nyde en fantastisk brunch og endda kombinere det med en gåtur i det nærliggende Kastellet eller vinke til Dronningen på Amalienborg. Vores 7 køkkener byder ind med hver deres særskilte retter i vores globetrotter brunch på en a la carte menu.

Seaside-brunch-2023-plates-01
Seaside Weekend Brunch 2023 a la carte
Seaside brunch 2023 sonora

Den ultimative brunch
hver weekend fra kl. 10.00 - 13.00

Med udsigt til vandet og i hjertet af byen forkæler vores 7 køkkener dine smagsløg og booster dit weekendhumør med de bedste råvarer. Hop ombord i alt fra mexicansk-inspirerede breakfast tacos og asiatiske shumai dumplings til en overdådig parmesanomelet og sød belgisk vaffel med sæsonens bær.

Du kan frit gå på rov i vores a la carte menu og sammensætte din brunch lige efter din smag og din sult. Så sæt jer trygt til bords, og brug et par timer i godt selskab hos os på Seaside.

 

Bottomless brunch

Skal du have en boblende start på dagen? Bag det navn gemmer sig lykken i at nyde sin brunch, hvor vi lader cava & prosecco flyde i dit glas. Alt sammen ad libitum. Så meget du har lyst til eller orker i de to timer, du har bordet.

185,- pr. person.

Seaside-brunch-2023-plates-02
Seaside-brunch-2023-plates-03

SELSKAB TIL BRUNCH PÅ SEASIDE

På Seaside kan du fejre enhver anledning - om det er fødselsdagen eller barnedåben, så har vi plads til jer. Store grupper har mulighed for at nyde vores fantastiske brunch med fænomenal udsigt over Københavns Havn. Til store grupper har køkkenerne slået sig sammen og serverer et udpluk af deres favoritter fra vores brunch - her vil alle kunne finde noget, de kan lide. Retter bliver serveret til deling på bordet. Sensommerens udgave af brunch på Seaside byder på scrambled eggs, laks, avocado, pølser & bacon, mexicansk-inspirerede breakfast tacos og til den søde tand er der argentinske pandekager fyldt med karamelkærlighed, yoghurt med granola & hjemmebagt brød.

 

335,- pr. person inkl. filterkaffe & filtreret vand

Børn 4-12 år: 150,- // Børn 0-4 år: 75,-

KONTAKT OS FOR BOOKING