SEASIDE
BRUNCH

BRUNCHEN HOLDER SOMMERPAUSE

Vi vender stærkt tilbage efter sommerferien med mere brunch på Seaside. Glæd jer til den 9. september!

Sæt tænderne i en helt særlig Argentinsk-inspireret brunch. Køkkencheferne, Juan og Daniel, fra Patagonia Grill fyrer op for smagene fra Argentina. Her kan du hoppe ombord i en symfoni af smagfulde brunch klassikere og et udvalg af argentinske specialiteter. En ultimativ forkælelse for smagsløgene.

Seaside brunch 2023 plates
Seaside brunch 2023 argentinsk mad
Seaside-brunch-Patagonia-Grill-2023

ARGENTINSK-INSPIRERET BRUNCH

Brunchen byder på 10 klassiske brunchretter og 10 argentinske specialiteter, som udskiftes løbende i takt med sæsonskiftet og varierer derfor fra gang til gang.  

Hop ombord i alt fra surdejsbrød, argentinske medialunas, pandekager, frugt til scrambled eggs, forskellige salater, laks, chorizo, argentinske barbacoa wraps & Black Angus cuvette.

Vi vender stærkt tilbage efter sommerferien med mere brunch på Seaside. Glæd jer til den 9. september!

BRUNCHBUFFET 235 DKK

2 TIMER

BØRN (under 12 år)  165 DKK
1 EKSTRA TIME  +165 DKK

Børn under 4 år kan spise brunch gratis.

Patagonia Grill Logo

Køkkenchefen Juan Alvarez bringer indbegrebet af den argentinske sjæl i sit køkken, Patagonia Grill. Han er en erfaren herre i asado, grill på argentinsk, og på Seaside vil du opleve den store passion for argentinsk mad. For ved Patagonia Grill er maden er mere end blot mad – det er en måde at vise respekt og kærlighed på.

Seaside brunch 2023 happy guest
Seaside brunch 2023 table setting

SELSKAB TIL BRUNCH PÅ SEASIDE

På Seaside kan du fejre enhver anledning - om det er fødselsdagen eller barnedåben, så har vi plads til jer. Store grupper har mulighed for at nyde vores overdådige brunchbuffet, hvor alle vil kunne finde noget, de kan lide. Vi gør en dyd ud af at skabe en stemning, der passer til dit arrangement, den store familiemiddag eller konfirmationen. Du står for gæstelisten, så sørger vi for resten i vores maritime lokaler i hjertet af København.

Nogle mennesker kan lide at starte deres dag med en Mimosa eller Bloody Mary. Andre foretrækker kaffe eller te. Vi har sammensat forskellige drikkepakker, som kan tilkøbes til jeres brunch. Vores drikkepakker med hjemmelavede lemonader, friskpresset juice, iskaffe, cocktails, bobler og øl og kaffe er ideelle til større selskaber. Alt I skal gøre, er at nyde den fænomenale udsigt over Københavns Havn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked