Menu

mad og drikke på Seaside

Mad

I vores syv selvstændige køkkener kan du opleve autentiske retter fra forskellige verdenshjørner. Vores menu skifter regelmæssigt for at repræsentere det bedste af det, der er i sæson lige nu. Retterne er altid med et opfindsomt og personligt præg fra hvert køkken og hver køkkenchef.

Vin

Gå på opdagelse i vores vinkort med flasker fra hele verden.
Vores team står klar til at finde det rigtige glas, så der skabes en perfekt balance mellem mad og vin. Skal du fejre noget særligt?
Så finder vi sammen den perfekte flaske at skænke.

seaside-bord
cocktails på Seaside

Cocktails

Lad dig friste af de mange forskellige cocktails lavet med sæsonens friske råvarer, hjemmelavede sirupper og puréer. Fuldend din madoplevelse med afstemte cocktails til maden eller læn dig tilbage, og nyd de smagfulde dråber og den uformelle stemning her ved havnen.

Hold dit selskab
på seaside

Leder du efter et sted at holde din fødselsdag?
Din reception? Eller noget helt tredje?

Uanset anledningen, så står vi klar til at hjælpe med unikke rammer, en uformel stemning og en madoplevelse i særklasse.

Vi har flere områder at vælge mellem - både indendørs og udendørs - og tilbyder forskellige løsninger, der er med til at gøre din fejring uforglemmelig.

bookings-seaside-6

BOOK ÅRETS JULEFROKOST

Vores syv køkkenchefer glæder sig til at skabe en mindeværdig julefrokost for dig og dit selskab.
Læn jer tilbage og nyd maden, selskabet og den fantastiske atmosfære i gastrohuset

Seaside-Julefrokost-11

Det store julebord

Vi elsker julen og glæder os til at skabe de mest festlige rammer om årets julefrokost! Menuen står på et overflødighedshorn af juleretter inspireret af hele verdens køkkener. Book din julefrokost på Seaside og oplev en aften ud over det sædvanlige med årets fest for kollegaer og venner i hjertet af København - kun 10 minutter fra offentlig transport.

fra middag til fest

Julefrokosten serveres med masser af god vin, gode cocktails og selvfølgelig en snaps til kanten. Når mørket falder på, skruer vi op for musikken og sætter gang i festen - vores DJ's står klar bag pulten til at løfte stemningen helt derop, hvor taget næsten løfter sig.