Menu

sharing-plat_ProjectRAW-2

Mad

I vores syv selvstændige køkkener kan du opleve autentiske retter fra forskellige verdenshjørner. Vores menu skifter regelmæssigt for at repræsentere det bedste af det, der er i sæson lige nu. Retterne er altid med et opfindsomt og personligt præg fra hvert køkken og hver køkkenchef.

Vin

Gå på opdagelse i vores vinkort med flasker fra hele verden.
Vores team står klar til at finde det rigtige glas, så der skabes en perfekt balance mellem mad og vin. Skal du fejre noget særligt?
Så finder vi sammen den perfekte flaske at skænke.

seaside-bord
Toldboden_fredag_28-crop

Cocktails

Lad dig friste af de mange forskellige cocktails lavet med sæsonens friske råvarer, hjemmelavede sirupper og puréer. Fuldend din madoplevelse med afstemte cocktails til maden eller læn dig tilbage, og nyd de smagfulde dråber og den uformelle stemning her ved havnen.

Hold dit selskab
på seaside

Leder du efter et sted at holde din fødselsdag?
Din reception? Eller noget helt tredje?

Uanset anledningen, så står vi klar til at hjælpe med unikke rammer, en uformel stemning og en madoplevelse i særklasse.

Vi har flere områder at vælge mellem - både indendørs og udendørs - og tilbyder forskellige løsninger, der er med til at gøre din fejring uforglemmelig.

bookings-seaside-6

Hold årets julefrokost
på seaside

Oplev en aften ud over det sædvanlige med årets fest for kollegaer og venner i hjertet af København - kun 10 minutter fra offentlig transport.

Seaside Christmas Dinner_21_DS-64-2
Skræddersy din menu

Vores julefrokost tilbydes både til frokost og aften med alt fra klassiske juleretter til retter, der er inspireret af hele verdens køkkener - alt sammen lavet af Seasides syv kokke, der alle har erfaring fra anerkendte restauranter over hele verden.


Fra middag til fest

Middagen sættes sammen med en af vores spændende vinmenuer, og vores bartendere står klar til at lave smagfulde cocktails. DJ’en spiller op til gode vibes på dansegulvet og til en aften, der fortsætter til ud på natten.

Kontakt os for at høre mere

(+45) 33 93 07 60
reservations@seasidecph.dk

Fredage og lørdage i november og december giver vi mulighed for, at du kan holde årets brag af en julefrokost med kollegaer, familie og venner.

Er du interesseret i at holde din julefrokost 2022? Så kontakt vores bookingafdeling allerede nu, og få booket jeres selskab ind.