Sankt Hans
på Seaside
23. juni 2024
Nedtællingen er i gang til årets store Sankt Hans fejring på Seaside. Deltag i en aften med masser af sommersmage, live musik, knitrende bål og alt det, der gør dagen så speciel.
Sankt Hans er en af vores absolut favoritdage på året. Det er den oplagte anledning til at mødes med venner og familie og nyde en skøn sommeraften sammen. På Seaside fejrer vi den på kanten af Københavns Havn med bål, sang og dejlig masser af velsmag og dansk sommerstemning.
Det hele foregår i maritime rammer på Nordre Toldbod med skøn udsigt over Operaen, Kongeskibet og Holmen. Vi glæder os til at se dig.
Program
Stemningsfulde toner fra vores djs
Allerede fra kl. 12.00 vil Morten Stoffer sætte gang i festlighederne med stemningsfulde toner. Og festen fortsætter helt til kl. 01.00 med DJ Arnbak.
Blomsterbinding med Bucketbloom
Kl. 13.00 - 19.00 kan du prøve kræfter med blomsterbinding, når vi får besøg af Julie fra BucketBloom. Vi stiller alle materialer til rådighed, så du helt gratis kan binde en smuk blomsterkrans. Eventet foregår på kajen og pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet
Live koncert med Samir & The Buskers
Kl. 18.00 - 21.00 spiller Samir & The Buskers skøn live musik, som du kan nyde under middagen frem til Sankt Hans-bålet tændes.
Sankt Hans-bålet tændes
Vi tænder bålet kl. 21.00, og nyder synet af det knitrende bål til tonerne af Midsommervisen, der synges af Lighthouse Gospel efterfulgt af en række af deres favoritsange. Lighthouse Gospel er et lokalt, ambitiøst og erfarent gospelkor, der synger moderne gospel, så du kan godt glæde dig til at komme i godt humør.
Danske signal-krebs fra Ocean Bar
Hos Ocean Bar finder du Lasse Nordow, der elsker at tilberede og spise alt godt fra havet. Denne dag serverer han en helt særlig Sankt Hans Special - en ægte midsommerret bestående af danske signal-krebs m/ grillet hjertesalat, dild & aioli, der dufter af hav og smager af sommer.
Grillet flap steak fra Patagonia Grill
Denne dag vil du føle dig hensat til Argentina, når Patagonia Grill serverer flap steak og krydret chorizo grillet over åben ild på kajen. Daniel Matthies og Juan Alvarez er mestre i simple, argentinske kødretter med en særlig røget smag og duft, der får mundvandet til at løbe.
Pop-up barer
Vi får både besøg af Aperol og Blanc, der disker up med iskolde spritz og øl på kajen. Og så serverer vi friske cockatils og kølig vin i vores egen udebar. Slæng dig i en solstol, nyd udsigten over vandet og smagen af en varm sommerdag.
Book dit bord og glæd dig til Sankt Hans-aften
Vi har masser af plads både ude og inde. Du kan derfor sikre dig et bord på terrassen eller indendørs - vi forslår dog, at du allerede nu reserverer dit bord. Der plejer nemlig at være rift om pladserne. Vi har dog også højborde, bord-bænkesæt og solstole på kajen, der ikke kan reserveres på forhånd. Du kan altså sagtens kigge forbi og finde dig en plads i første parket til både bål og vand, selvom du ikke har reserveret en plads.
Kom og vær med til en af årets skønneste aftener på havnefronten. Vi glæder os til at se dig.