Oktober på Seaside

30. september 2022

web2
web

Oktober på Seaside

30. september 2022

Oktober banker på døren og vi rykker ind i varmen. Fejrer weekenderne med fredagsbarer, deejays og dansegulv. Og så drager vi på en smagfuld jordomrejse med efterårets bedste råvarer.

Fredagsbar
Hver fredag skydes weekenden i gang med en fredagsbar på Seaside. Så hiv dine kollegaer eller venner under armen. I får 2-for-1 på på en udvalgt cocktail fra kl. 15.00 – 17.00.

Deejays
Findes der noget mere ødelæggende for den gode stemning, end at bryde op for at finde et sted at fortsætte festen efter en skøn middag? På Seaside fyrer vi op for festen med sprøde toner fra vores favorit DJs hver fredag og lørdag. Og efter middagen åbner dansegulvet. Der er højt til loftet og gode vibes til ud på natten. 

Smag på efteråret
Efterårsmenuen står på gode råvarer og store smagsoplevelser fra alle verdenshjørner. Nyd for eksempel calamari lavet på danske blæksprutter, perfekt dampede asiatiske dumplings med rejefyld & sprøde krydderurter og udsøgte Baja Tacos med friteret fisk, grøn tomatsalsa & habanero mayo. Og husk at gemme appetit til en Snow Lady: risbolle fyldt med vaniliecreme og frisk frugt.