Julefrokost_25Nov_Seaside_2022_LB-95-3

Nytårsaften på Seaside er UDSOLGT

Vi tilbyder en aften med glimmer, glam, masser af gode vibes, bobler, cocktails og afterparty. Lad os stå for de festlige rammer til årets sidste aften. Alle billetter til nytårsaften er revet væk. Vi tager ikke i mod walkins, så har du ikke billet, kan du ikke komme ind.

Nytårsfest fra kl. 23.00 (UDSOLGT)

Klokken 23.00 skruer vi op for musikken og byder alle, der har købt billetter til nytårsfesten velkommen. Vi gør vores bedste for at skabe en mindeværdig aften for jer. Vi har udsigt udover vandet fra vores overdækkede terrasse, så vi kan følge med under varmelamperne, når nytåret skydes ind på Refshaleøen, Holmen, Christianshavn og kvarteret omkring Marmorkirken. Det bliver smukt! Du skal kun gøre én ting: læne dig tilbage og nyde aftenen med dem, du holder mest af. Alle billetter til nytårsaften er revet væk. Vi tager ikke i mod walkins, så har du ikke billet, kan du ikke komme ind.

Middag & nytårsfest (UDSOLGT)

Nytårsmenuen består af 6 serveringer, der er sammensat af vores dygtige kokke. Lasse og Gustav fra Ocean Bar og Project Raw, Naveed fra Dorado og Daniel fra Patagonia Grill, der har fået æren af at sætte menuens søde punktum. Alle billetter til nytårsaften er revet væk. Vi tager ikke i mod walkins, så har du ikke billet, kan du ikke komme ind.

pic6