nytaarpic

Spring ind i 2023 med et brag af en fest i hjertet af København – og på første parket til vandet

Vil du også hellere bruge din tid på at komme i festkjolen og smokingen i stedet for at stå i køkkenet til årets sidste og allerstørste fest? Vi tilbyder en aften med glimmer, glam, masser af gode vibes, 6 serveringer, vin, bobler, cocktails og afterparty.

Der er to forskellige løsninger til nytårsaften på Seaside med henholdsvis middag og nytårsfest, eller du kan vælge kun at komme til nytårsfesten.

MIDDAG & NYTÅRSFEST

Nytårsmenuen består af 6 serveringer, der er sammensat af vores dygtige kokke. Lasse og Gustav fra Ocean Bar og Project Raw, Naveed fra Dorado og Daniel fra Patagonia Grill, der har fået æren af at sætte menuens søde punktum. Ankom før eller efter Dronningens Nytårstale.

Vi anbefaler at tilkøbe vinmenuen. Den er helt særligt sammensat af vores vinekspert Alexander og passer perfekt til nytårsfejringen. Du forkæles med 5 glas vin, 1 glas afstemt til hver ret inklusiv vand m/u brus.

Seaside Christmas Dinner_21_DS-34
Julefrokost_25Nov_Seaside_2022_LB-95-3

NYTÅRSFEST FRA KL. 23.00

Klokken 23.00 skruer vi op for musikken og byder alle, der har købt billetter til nytårsfesten velkommen. En billet til nytårsfesten koster 150 kr. Vi gør vores bedste for at skabe en mindeværdig aften for jer. 

Vi har udsigt udover vandet fra vores overdækkede terrasse, så vi kan følge med under varmelamperne, når nytåret skydes ind på Refshaleøen, Holmen, Christianshavn og kvarteret omkring Marmorkirken. Det bliver smukt! Du skal kun gøre én ting: læne dig tilbage og nyde aftenen med dem, du holder mest af. 

Nytårsfesten er selvfølgelig inkluderet hos jer,
der har købt nytårsmiddagen her på Seaside.