Brunch 2023

WEEKENDBRUNCH
PÅ SEASIDE

Få en dejlig og smagfuld start på weekenden med en udsøgt brunch i første parket til Københavns Havn. Hver lørdag og søndag serverer Seaside en à la carte-brunch, der byder på lækkerier fra alle verdenshjørner tilberedt af vores forskellige køkkener. Menuen byder på retter for enhver smag og sult, som alle egner sig perfekt til at blive kombineret eller kan nydes enkeltvis. Det eneste, I skal gøre, er at vælge mellem lækkerierne, læne jer tilbage og nyde maden, de lækre omgivelser og den fænomenale udsigt over havnen … og måske vinke til Kongeskibet. 

Brunch Seaside cheers
Seaside Weekend Brunch 2023 a la carte
Brunch på Seaside 2023

Det ultimative brunch hver weekend fra kl. 10.00 - 13.00

I hjertet af København med udsigt til vandet forkæler Seasides syv køkkener dine smagsløg og booster dit weekendhumør med de dejligste retter lavet på de bedste råvarer. 

Ta’ på en gastronomisk jordomrejse i à la carte-menuen og sammensæt din brunch lige efter din smag og din sult. Nyd f.eks. mexicansk-inspirerede breakfast tacos, asiatiske shumai dumplings, belgiske vafler med friterede østershatte, chiagrød med bær og ristede mandler og meget mere.  

Så sæt jer trygt og forventningsfulde til bords og brug et par timer på at blive forkælet i et godt selskab og maritime omgivelser på Seaside.

 

Bottomless brunch

Få en boblende start på dagen med Bottomless Brunch. En lykkefremkaldende tilføjelse til din brunch, hvor vi lader en lind strøm af cava & prosecco flyde i dit glas. Så meget du har lyst til eller orker i to timer. 

185,- pr. person.

Z62_3762
Brunch Seaside champagne

Selskab til Brunch på Seaside

På Seaside kan du fejre enhver anledning. Om det er barnedåben, fødselsdagen eller kobberbrylluppet – vi har plads til jer. Vi tilbyder en særlig brunch til større grupper, hvor køkkenerne slår sig sammen og serverer et udpluk af deres favoritter fra brunch-menuen. Der vil være noget for enhver smag såsom scrambled eggs, laks, avocado, pølser & bacon, mexicansk-inspirerede breakfast tacos og hjemmebagt brød. Til den søde tand er der yoghurt med granola og argentinske pandekager fyldt med karamelkærlighed.

Det eneste, I skal gøre, er at nyde det gode selskab, maden og den fænomenale udsigt over havnen.

335,- pr. person inkl. filterkaffe & filtreret vand

Børn 4-12 år: 150,- // Børn 0-4 år: 75,-

KONTAKT OS FOR BOOKING

SE DE MANGE BRUNCH RETTER