aldentelogo

Al dente

Ivan del Sordo & Ricardo Lara

Hos Al Dente fremtryller Ivan del Sordo og Ricardo Lara udsøgte pastaretter, hvor fremragende råvarer og godt håndværk går op i en højere enhed. De to maestroer blander forskellige typer italiensk mel og grøntssagsekstrakter i deres hjemmelavede pasta, så den får den helt rigtige smag, farve og konsistens. Resultatet er pasta af ypperste kvalitet, der parret med i Al Dentes hjemmelavede saucer giver retter, som smager forrygende og er en fornøjelse at kigge på.

Ivan og Ricardo er uddannede kokke, og Ivan har over 30 års erfaring, der strækker sig fra street food til Michelin, og han åbnede den første pastabar, Bottega Della Pasta, i Torvehallerne. De er begge opfostret på italiensk mad, som deres hjerter banker passioneret for. Kun de bedste råvarer og største delikatesser fra Støvlelandet finder vej til Al Dente, hvor menuen tilpasses sæsonen.

 

CHEF’S TABLE

Find plads ved Chef’s Table hos Al Dente. Her kan du møde køkkencheferne Ivan og Riccardo, og se pasta-magien udfolde sig i det åbne italienske køkken med charcuterie, pasta, ravioli og lasagne. Du vil sidde ved højborde tæt på køkkencheferne og få en intim og uhøjtidelig spiseoplevelse med plads til hyggesnak og madnørderi.

Kunne du tænke dig en plads ved Chef’s Table? Du kan booke bord ved at kontakte os på reservations@seaside.dk

 

Seaside-al-dente-2023-raw-pasta2
Al Dente pasta Seaside

Nyheder