aldentelogo

Al dente

Ivan del Sordo & Ricardo Lara

Hos Al Dente fremtryller Ivan del Sordo og Ricardo Lara himmelske pastaretter, hvor fremragende råvarer og godt håndværk går op i en højere enhed. De to dedikerede pastamaestroer blander forskellige typer (italiensk) mel og grøntssagsekstrakter i deres  pastadej, som bliver kørt flere gange igennem den store pastamaskine, der pryder køkkenet hos Al Dente. Resultatet er hjemmelavet pasta af ypperste kvalitet, der har den  den helt rigtige smag, farve og konsistens, som kogt al dente og vendt i Ivans og Ricardos hjemmelavede saucer giver retter, der smager og dufter forrygende og er en fryd for øjet.

“Det er måske det bedste pasta, jeg nogensinde har fået. Uhm!”, udtalte TV2 Kosmopols journalist, da hun spiste Al Dentes pappardelle laminata med smør og Amalfi-citron toppet med kaviar.

Udover fremragende pastaretter serverer Al Dente også udsøgt charcuterie (italiensk selvfølgelig) og deres hjemmelavede økologiske gelato.  

 Ivan og Ricardo er uddannede kokke, og Ivan har over 30 års erfaring, der strækker sig fra street food til Michelin, og han åbnede den første pastabar, Bottega Della Pasta, i Torvehallerne. De er begge opfostret på italiensk mad, som deres hjerter banker passioneret for. Kun de bedste råvarer og de største delikatesser fra Støvlelandet finder vej til Al Dente, hvor menuen tilpasses sæsonen.



CHEF’S TABLE

Ta’ plads ved Chef’s Table hos Al Dente. Ved højbordet kan du opleve Ivan og Riccardo udføre deres pasta-magi på nærmeste hold, få en hyggesnak med dem og måske aflure nogle af deres pasta-tricks.

Kunne du tænke dig en plads ved Chef’s Table? Du kan booke bord ved at kontakte os på reservations@seaside.dk

 

Al Dente Seaside
Al Dente Seaside

Nyheder