Sonora
Bag Sonora står Juan Alvarez og Daniel Matthies. Sammen med deres hold af passionerede, latinamerikanske kokke, fremtryller de simple og klassiske mexicanske retter med fokus på stor velsmag. Varme smage fra det solrige Mexico Køkkenet er opkaldt efter den charmerende ørkenstat i det nordlige Mexico med den rige gastronomiske kultur. Statens kulinariske stolthed bygger på…
Læs mereMarina
Klassisk, højt belagt smørrebrød er utvivlsomt Danmarks største og mest velsmagende gastronomiske opfindelse. En højt besunget kreation, som dog skal laves helt rigtigt og udelukkende bestå af gode råvarer, hvis den skal være sjov at sætte tænderne i. En sand mester udi kunsten at lave flotte, velsmagende og ikke mindst højt belagte smørrebrød er Marinas…
Læs mereOcean Bar
Seaside ligger i første parket til havnen og emmer af maritim historie, så selvfølgelig har vi et køkken, der hylder havet. Ocean Bar hedder det, og her tryller Lasse Nordow. Lasse er uddannet kok med mange fine restaurantkøkkener på CV’et og en stærk tilknytning til rent havvand og bølgeskvulp. Udover at han elsker at tilberede…
Læs mereDang Dang – Asian Flavours
Ta’ alt det bedste fra de forskellige asiatiske køkkener og saml det i ét køkken, og I har Dang Dang – Asian Flavours. Her fremtryller Zhaoye Li sine fortolkninger af klassiske asiatiske retter, som han tilsætter sit eget personlige touch.Han er opfostret på dumplings som gyoza, der ligesom ham oprindeligt stammer fra det nordlige Kina.…
Læs merePatagonia Grill
Juan Alvarez har mange års erfaring, når det kommer til at servere simple, klassiske, argentinske kødretter. Han åbnede nemlig allerede sin første restaurant ”Fuego” i 2003; en argentinsk-inspireret steak restaurant. Hos Patagonia Grill vil du opleve Juans store passion for argentinsk mad, når han griller sit kvalitetskød på en 400 kg tung trækulsgrill, der giver…
Læs mereNonna Regina
Hos Nonna Regina fremtryller Valentin Gorbalan himmelske pastaretter, hvor fremragende råvarer og godt håndværk går op i en højere enhed. Missionen er ikke at forny det italienske køkken, men at tilberede dets klassikere til absolut perfektion. Valentin er uddannet kok fra Argentina med en stærk tilknytning til sin italienske bedstemors kogekunst – så meget at…
Læs mereProject Raw
Project Raw lever i den grad op til sit navn. Her er tartar nemlig juvelen på menuen, og der bliver kælet om den kødfulde herlighed, før den havner på serveringstallerkenen. Manden bag tartaren og Project Raws andre lækkerier er kok Lasse Nordow, der tidligere har slået sine folder i nogle af Københavns ypperste restaurantkøkkener … og…
Læs mere