Solveig

Naveed Kronholm er født og opvokset på Vesterbro i København. Han kender ethvert hjørne, er på fornavn med grønthandleren og high-fiver rødderne på boldbanen. Det kan ses, smages og opleves i køkkenet på Seaside, hvor Naveed nyfortolker – med udgangspunkt i det klassiske køkken og et grønt univers – gammel dansk madkultur. Køkkenet er opkaldt…

Læs mere

Dorado

Naveed_Dorado

Naveed Kronholm har drevet køkkener i 10 år i både Danmark og i udlandet. Han er dansk opdraget, fransk skolet og asiatisk berejst. Køkkenet på Seaside er inspireret af middelhavet og byder på fiskeanretninger – nyfortolket og med stor respekt for fisken. Ligesom navnet er en legende kreativ version af fisken ”Dorade” er køkkenet mindst…

Læs mere

Dang Dang – Asian Flavours

dang-website-3

Zhaoye Li kender allerede Seaside Toldboden utrolig godt. Han var nemlig med fra start, da Edgars Sutka åbnede sit køkken ”Tombo” her på Seaside i 2021. Det gav Zhaoye så meget blod på tanden, at han er nu klar til at åbne sit helt eget køkken under navnet ”Dang Dang Asian Flavours”. Zhaoye har blandt…

Læs mere

Patagonia Grill

patagonia-portrait

Juan Alvarez har mange års erfaring, når det kommer til at servere simple, klassiske, argentinske kødretter. Han åbnede nemlig allerede sin første restaurant ”Fuego” i 2003; en argentinsk-inspireret steak restaurant. Hos Patagonia Grill vil du opleve Juans store passion for argentinsk mad, når han griller sit kvalitetskød på en 400 kg tung trækulsgrill, der giver…

Læs mere

Ocean Bar

Gustav Duus og Lasse Nordow mødte hinanden på Den Lille Fede. Her bragte deres passion for gastronomi dem sammen om at starte virksomheden CoxFood; deres eget kreative laboratorium, hvor de udvikler og fremstiller mayonnaiser med smag. Nu står de bag køkkenet Ocean Bar, hvor det er tydeligt at se deres store kærlighed til havet, både som…

Læs mere

Taverna Mediterranean

Teo Ervis mener, at den bedste måde at lære om Grækenland er gennem de græske smage. Hos Taverna får du et finurligt og afbalanceret syn på de klassiske græske retter fortolket gennem nye øjne. Taverne repræsenterer det nutidige græske køkken med et lille twist.

Læs mere

Project Raw

Gustav Duus og Lasse Nordow er begge erfarne kokke – og så er de i øvrigt bedste venner. Deres menu på Seaside Toldboden afspejler deres store passion for tatar og kolde forretter. De siger selv, at de lever og ånder for tatar, og det kan smages. På Seaside Toldboden får tataren derfor også en central…

Læs mere