Sonora

Juan Sonora Portraet Seaside 2023

Bag Sonora står Juan Alvarez og Daniel Matthies. Sammen med deres hold af passionerede, latinamerikanske kokke, fremtryller de simple og klassiske mexicanske retter med fokus på stor velsmag. Varme smage fra det solrige Mexico Køkkenet er opkaldt efter den charmerende ørkenstat i det nordlige Mexico med den rige gastronomiske kultur. Statens kulinariske stolthed bygger på…

Læs mere

Marina

dang-website-3

Hos Marina serverer de sushi, en højt besunget kreation, som skal laves helt rigtigt og udelukkende bestå af gode råvarer, hvis det skal være sjovt at sætte tænderne i. Og en sand mester inden for dette er Zhaoye Li. Han stammer oprindeligt fra Kina, men har de sidste to årtier kokkereret i danske og internationale…

Læs mere

Ocean Bar

Seaside ligger i første parket til havnen og emmer af maritim historie, så selvfølgelig har vi et køkken, der hylder havet. Ocean Bar hedder det, og her tryller Lasse Nordow.   Lasse er uddannet kok med mange fine restaurantkøkkener på CV’et og en stærk tilknytning til rent havvand og bølgeskvulp. Udover at han elsker at tilberede…

Læs mere

Dang Dang – Asian Flavours

dang-website-3

Ta’ alt det bedste fra de forskellige asiatiske køkkener og saml det i ét køkken, og I har Dang Dang – Asian Flavours. Her fremtryller Zhaoye Li sine fortolkninger af klassiske asiatiske retter, som han tilsætter sit eget personlige touch.Han er opfostret på dumplings som gyoza, der ligesom ham oprindeligt stammer fra det nordlige Kina.…

Læs mere

Patagonia Grill

patagonia-portrait

Smag på Latinamerika hos Patagonia Grill, der inspireret af den simple kogekunst fra Patagonien, hvor kødet tilberedes over åben ild eller glødende kul.  Juan Alvarez står bag Patagonia Grill, som du også finder på Nansensgade 24. Han åbnede sin første argetinsk-inspirerede restaurant Fuego i 2003. Siden da har han startet en foodtruck samt madboder på…

Læs mere

Nonna Regina

Nonna Regina portræt

Hos Nonna Regina fremtryller Valentin Gorbalan himmelske pastaretter, hvor fremragende råvarer og godt håndværk går op i en højere enhed. Missionen er ikke at forny det italienske køkken, men at tilberede dets klassikere til absolut perfektion.   Valentin er uddannet kok fra Argentina med en stærk tilknytning til sin italienske bedstemors  kogekunst – så meget at…

Læs mere

Project Raw

Project Raw lever i den grad op til sit navn. Her er tartar nemlig juvelen på menuen, og der bliver kælet om den kødfulde herlighed, før den havner på serveringstallerkenen. Manden bag tartaren og Project Raws andre lækkerier er kok Lasse Nordow, der tidligere har slået sine folder i nogle af Københavns ypperste restaurantkøkkener … og…

Læs mere