hold årets julefrokost
2023 på Seaside

I hjertet af København fejrer vi julen efter alle kunstens regler. Vi dækker op dækker vi op til jul med spiselige traditioner, og tager hul på julens glæder allerede i november. Og hvad kan du så glæde dig til? Læs med her, og se hvordan du kan fejre årets julefrokost på Seaside.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

(+45) 33 93 07 60
reservations@seasidecph.dk

Seaside-Julefrokost-05

Julefrokost til aften

med mad, musik & dans

Når du booker din julefrokost på Seaside Toldboden kan du være sikker på, at vi står klar med en spændende menu, der består af alt fra klassiske juleretter til retter, inspireret af hele verden. På vores fredage i november og december er der rift om bordene og garanti for et brag af en julefest med DJ’en, som spiller op til gode vibes på dansegulvet. Du kan dog stadigvæk nyde sammen menu om lørdagen, hvor vores gastrohus vil være pyntet i alt sin pragt og glans, så du og dit selskab kun skal koncentrere jer om at nyde juletiden.

Seaside-Julefrokost-05
seaside-bord
seaside-bord

Det store julebord

både til frokost og aften

Hvis julefrokosten skal stå på smørrebrød, kan vi også stå for denne med en menu, der smager af julens mange forventninger og traditioner. Vores danske køkken Marina tilbereder velkendte juleklassikere, hvor karrysild, æg & rejer, flæskesteg og frikadeller med rødkål er bare nogle af de herligheder, som du finder på det store julebord. Julefrokosten med smørrebrød serveres selvfølgelig også med kolde juleøl, vin & snaps til kanten

Julefrokost_Seaside_selskaber_2023

Vil du vide mere?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Julefrokost_Seaside_selskaber_2023