Dining Week

fredag 11. oktober - søndag 20. oktober

Festlig restaurant i København seaside
Z62_7529

Dining Week

fredag 11. oktober - søndag 20. oktober

Seaside deltager endnu en gang i Nordens største restaurantfestival.

I uge 42 serverer vores syv selvstændige køkkener en lækker menu med 6 deleretter. Det bliver en gastronomisk jordomrejse med autentiske retter lavet af køkkenchefer fra forskellige verdenshjørner. 

Fokus ligger på smagfulde oplevelser og brugen af sæsonens bedste ingredienser, og vi garanterer, at der er noget for både de kræsne og de eventyrlystne ganer. 

Det officielle billetsalg starter lørdag 14. september – men som modtager af Dining Weeks nyhedsbrev, har du mulighed for at komme foran i køen og få adgang til billetsalget allerede et par dage før alle andre. Du skal bare tilmelde dig og holde øje med din indbakke.

Læs mere & tilmeld dig

Menu

Fiskefumé 
m/ kastanjecrumble, tyttebær, ristede bøgehatte & bakskuldsolie

Forårsruller
m/ rejer, gris, svampe, gulerødder, fiskesauce & sød chilisauce

Oksetatar
m/ peberrodscreme, ramsløgskapers, grønkål & urter

Laksekroketter
m/ syltet ingefær, sesam & shiitake svampe

Langtidsstegte short ribs
m/ puré af søde kartofler & rødvinssauce

Tiramisu

~

Vegetarisk menu

Porresuppe 
m/ kastanjecrumble, tyttebær, ristede bøgehatte & aromatisk olie

Forårsruller 
m/ svampe, gulerødder, taro rod & sød chilisauce

Græskar tartar 
m/ peberrodscreme, ramsløgskapers, chips, grønkål & urter

Gyoza
friterede japanske dumplings med kinakål, gulerødder, ærter, ponzu, urter & teriyaki sauce

Bagt poblano peberfrugt
m/ fyld af quinoa, bønner & sæsonens svampe

Tiramisu