Dining Week
fredag 11. oktober - søndag 20. oktober
Dining Week
fredag 11. oktober - søndag 20. oktober
Seaside deltager endnu en gang i Nordens største restaurantfestival.
I uge 42 serverer vores syv selvstændige køkkener en lækker menu med 6 deleretter. Det bliver en gastronomisk jordomrejse med autentiske retter lavet af køkkenchefer fra forskellige verdenshjørner.
Fokus ligger på smagfulde oplevelser og brugen af sæsonens bedste ingredienser, og vi garanterer, at der er noget for både de kræsne og de eventyrlystne ganer.
Det officielle billetsalg starter lørdag 14. september – men som modtager af Dining Weeks nyhedsbrev, har du mulighed for at komme foran i køen og få adgang til billetsalget allerede et par dage før alle andre. Du skal bare tilmelde dig og holde øje med din indbakke.
Læs mere & tilmeld dig
Menu
Fiskefumé
m/ kastanjecrumble, tyttebær, ristede bøgehatte & bakskuldsolie
Forårsruller
m/ rejer, gris, svampe, gulerødder, fiskesauce & sød chilisauce
Oksetatar
m/ peberrodscreme, ramsløgskapers, grønkål & urter
Laksekroketter
m/ syltet ingefær, sesam & shiitake svampe
Langtidsstegte short ribs
m/ puré af søde kartofler & rødvinssauce
Tiramisu
~
Vegetarisk menu
Porresuppe
m/ kastanjecrumble, tyttebær, ristede bøgehatte & aromatisk olie
Forårsruller
m/ svampe, gulerødder, taro rod & sød chilisauce
Græskar tartar
m/ peberrodscreme, ramsløgskapers, chips, grønkål & urter
Gyoza
friterede japanske dumplings med kinakål, gulerødder, ærter, ponzu, urter & teriyaki sauce
Bagt poblano peberfrugt
m/ fyld af quinoa, bønner & sæsonens svampe
Tiramisu