Dining Week
fredag 11. oktober - søndag 20. oktober
Dining Week
fredag 11. oktober - søndag 20. oktober
Seaside deltager endnu en gang i Nordens største restaurantfestival.
I uge 42 serverer vores syv selvstændige køkkener en lækker menu med 6 deleretter. Det bliver en gastronomisk jordomrejse med autentiske retter lavet af køkkenchefer fra forskellige verdenshjørner.
Fokus ligger på smagfulde oplevelser og brugen af sæsonens bedste ingredienser, og vi garanterer, at der er noget for både de kræsne og de eventyrlystne ganer.
Fem serveringer 350,-
Menu
Fiskefumé
m/ kastanjecrumble, tyttebær, ristede bøgehatte & bakskuldsolie
Forårsruller
m/ rejer, gris, svampe, gulerødder, fiskesauce & sød chilisauce
Oksetatar
m/ peberrodscreme, ramsløgskapers, grønkål & urter
Laksekroketter
m/ syltet ingefær, sesam & shiitake svampe
Langtidsstegte short ribs
m/ puré af søde kartofler & rødvinssauce
Tiramisu
~
Vegetarisk menu
Porresuppe
m/ kastanjecrumble, tyttebær, ristede bøgehatte & aromatisk olie
Forårsruller
m/ svampe, gulerødder, taro rod & sød chilisauce
Græskar tartar
m/ peberrodscreme, ramsløgskapers, chips, grønkål & urter
Gyoza
friterede japanske dumplings med kinakål, gulerødder, ærter, ponzu, urter & teriyaki sauce
Bagt poblano peberfrugt
m/ fyld af quinoa, bønner & sæsonens svampe
Tiramisu